Åben for tilmelding – KABS konference 2023

KABS VIDENs Nationale Konference om Rusmidler 2023 – Ambivalens, Modstand og Motivation

Dato: 2.- 3. oktober 2023

Marienlyst Strandhotel,
Ndr. Strandvej 2 – DK 3000 Helsingør

Som forrige år afvikles konferencen i Helsingør på Marienlyst Strandhotel, der, med sine fine lokaler og fantastiske beliggenhed ud til Øresund, skaber rammen for et højt fagligt og spændende program.

Din konferencerejse starter her
Der er mulighed for tilmelding allerede nu, men der vil fortsat gå noget tid, før det detaljerede konferenceprogram er helt på plads. Når det kommer får du mulighed for at vælge og sammensætte dit personlige konferenceprogram i form af en ”rejseplan”, som er afstemt med dine interesser og dit arbejdsområde. Konferenceprogrammet vil bestå af plenumoplæg, temablokke og kortere oplæg. Derudover eksperimenterer vi med det, vi sidste år kaldte; Den Åbne Scene, hvor udstillere og andre interesserede kan præsentere en stribe kortere indslag. Som de forrige år vil der være oplæg fra både forskning og praksis, ligesom vi ser på ny lovgivning og politiske udmeldinger og retningslinjer på rusmiddelområdet.

Programmets overordnede indhold
Selvom programmet stadig er under udarbejdelse, kan vi afsløre, at det overordnede emne for konferencen er;

Ambivalens, Modstand og Motivation

Tre stærke kræfter der har afgørende betydning for menneskers adfærd og vilje til forandring, hvad enten det handler om borgere, medarbejdere, beslutningstagere eller politikere… Modstand og ambivalens kan være barrierer for at opnå ønskede mål om forandring, både når det omhandler det individuelle niveau og når vi taler om et overordnet strukturelt niveau. Så hvordan motiverer vi mennesker, der på den ene side ønsker forandring, på den anden side er ambivalente eller måske har direkte eller ubevidst modstand på forandringen? Og hvordan kan man f.eks. arbejde med motivation i ledelse, blandt unge og ældre eller med samarbejdspartnere? Hvad betyder ambivalens og modstand for vores behandlingspraksis og er der noget, vi kan gøre bedre – eller bør tænke med for at opnå bedre resultater? Det og meget mere ser vi nærmere på i 2023.

Så vi glæder os til endnu engang at byde velkommen til to spændende dage d. 2. – 3. oktober 2023 på Marienlyst Strandhotel.

Billetter kan bookes her